Razvodi se Tramp

0
370

Sin američkog predsjenika Donalda Trampa, Donald Tramp Junior, odlučio je da se poslije 13 braka razvede od supruge Vanese.

Kako prenose svjetski mediji, javnost je već duže vrijeme upoznata sa tim da poznatom bračnom paru u zajedničkom životu ne cvjetaju ruže, pa su se prije određenog vremena odlučili i da svako krene svojim putem i da ne žive više zajedno.

Ipak, tek sada par je i zvanično riješio da stavi tačku na svoj brak, pa su i zvanično predali papire za razvod. Iako već godinama imaju većih problema i trzavica u braku, situacija je bivala sve gora od momenta kada je Donald Tramp postao predsjednik, potvrdio je izvor blizak slavnom paru.

“U problemima su odavno. Nadali su se da će ih prebroditi i ostati zajedno barem za vrijeme predsjedničkog mandata, ali postaje sve teže i teže. Njega nikada nema, nema vremena za porodicu. Dok je on okupiran poslom i putovanjima, Vanesa je kod kuće i bavi se djecom i više zaista ne može da podnese samoću”, rekao je neimenovani izvor za američki časopis “Page Six”, prenosi Story.rs.

Zaista, zbog sve većih dužnosti unutar predsjedničkog kabineta Donald Junior od prošle godine vrlo često je na putu, pa je zbog toga zanemario suprugu i porodicu.

Američka štampa dodaje i da Vanesi veliki problem stvara i stalni pritisak medija i zadiranje u privatnost.

Podsjećamo, Donalda Junior i Vanesa vjenčali su se 2005. godine, a za 13 godina braka dobili su petoro djece, Donalda III, Kai Madison, Kloi Sofiju, Tristana Milosa, Spensera i Frederika.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here