Naslovna Prnjavor Vijesti Reg.put Prnjavor-Čelinac: U sudaru povrijeđeni Prnjavorčanin i Banjalučanin

Reg.put Prnjavor-Čelinac: U sudaru povrijeđeni Prnjavorčanin i Banjalučanin

0
1641

Na regionalnom putnom pravcu Čelinac-Dubrava Stara, u mjestu Branešci, dana 10.12.2016.godine, oko 18.10.časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede,saopšteno je iz Okružnog Tužilaštva Banjaluka.

 

U  saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko motorno vozilo marke “Škoda” kojim je upravljao Derajić Velinko, rođen 1964.godine iz Prnjavora, drugi učesnik u saobraćajnoj nezgodi je putničko motorno vozilo marke “Fiat punto” kojim je upravljao  Đajić Svetomir, rođen 1956.godine iz Banja Luke.

U pomenutoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede zadobili su Derajić Velinko i Đajić Svetomir.Povrijeđenim licima je pružena ljekarska pomoć, te su smješteni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Fabić Željka, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Čelinac.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Okružnog Tužilaštva Banjaluka.

prnjavorski.net

PODIJELI
Free WordPress Themes, Free Android Games