RK “Sloga”: Seniori pobjedom otvorili drugi dio prvenstva

0
267

Seniorska ekipa našeg kluba sinoć je u okviru 13. kola Druge m:tel lige Republike Srpske u dvorani Sloga dočekala ekipu RK “Borac m:tel 2” iz Banja Luke. Mlada, perspektivna i kvalitetna ekipa gostiju odlično se predstavila u Prnjavoru. Igrači RK Borca m:tel 2 bolje su otvorili utakmicu i do 11 minute konstantno imali prednost. Od 12 do 14 minute naši momci prave seriju 3:0 i dolaze do prednosti 8:6. Nakon toga, uslijedio je period utakmice gol za golom sa obe strane sve do 26 minuta (15:14). U poslednje četiri minute prvog poluvremena naši rukometaši su napravili seriju 4:1 i na odmor odlaze sa četiri gola prednosti (19:15).

Sve do 50 minute drugog poluvremena ekipu su igrale gol za golom i nije bilo većih serija (29:26). Onda su naši momci napravili seriju 5:0 za 34:26 i riješili pitanje pobjednika tek u 57 minutu. Do kraja utakmice podigli smo prednost na maksimalnih + 9 za konačnih 37:28. Kod naših rukometaša najraspoloženiji su bili Mujčinović sa 8 golova, Veljančić, Žunić i Trivunović sa 6 golova, dok je Okanović postigao 4 gola, Zejnić 3, Pejaković 2, Budiša 1 i Jeilisić 1. Na golu Milovan Šljivić upisao je 14 odbrana. Kod gostiju najraspoloženiji su bili Unčanin sa 6 golova i Bogdanić sa 4 gola.

Ovom pobjedom naši rukometaši ostali su u vrhu tabele i trenutno sa 15 osvojenih bodova zauzimaju 4. mjesto. U idućem kolu gostujemo kod naših prijatelja u Laktašima, gdje će izabranici trenera Uglješe Glamočića pokušati nastaviti pobjednički niz.

Ovom prilikom zahvaljujemo se našoj publici koja iz utakmice u utakmicu u sve većem broju podržava naše rukometaše. Čestitamo i mladoj ekipi RK Borac m:tel 2 na odličnoj utakmici i želimo im mnogo sreće u nastavku prvenstva.

U Prnjavoru se igra sve bolji rukomet.

RK SLOGA Prnjavor

PODIJELI