Robert Pattinson je novi Batman

0
222

Zvijezda filmova Sumrak saga, Robert Pattinson zamijenit će Bena Afflecka u idućem filmu o Batmanu koji bi se trebao pojaviti u kinima 2021. godine.

Film će režirati Matt Reeves, redatelj izvornog filma “Cloverfield” iz 2008. te prvih dvaju nastavaka reboota Planeta majmuna.

Pattinson nasljeđuje Batmanov plašt od Bena Afflecka koji je Bruca Waynea i njegov superjunački alter ego utjelovio u posljednja tri filma: “Batman v Superman: Dawn of Justice”, “Suicide Squad” i “Justice League”.

Affleck je bio i idejni začetnik filma koji preuzimaju Reeves i Pattinson, a služiće kao neka vrsta reeboota u stilu “detektivskog film noira”. Kao ni film Todda Phillipsa o Jokeru, očekuje se da ni “The Batman” neće biti povezan s postojećim filmovima DC-ovog proširenog svemira.

“Batman bi trebao biti najbolji detektiv na svijetu, a to nije čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili,” objašnjava Reeves, čiji film bi trebao ući u redovnu distribuciju 25. juna 2021. godine.

Pattinson će prije toga glumiti u nadolazećem filmu Christophera Nolana čiji se filmovi o Batmanu smatraju među najboljima.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here