Rukometaš Luka Telen svoj talenat brusi u Banjalučkom Borcu

0
752

Da je Prnjavor rasadnik mladih, talentovanih sportista pokazuje i primjer mladoga rukometaša Luke koji svoj talent trenutno brusi u redovima rukometnoga velikana iz Banja Luke.

Da se radi o vanserijskom talentu svjedoči i činjeca da je Luka od ove godine registrovan i u A selekciji Borca koja se između ostalog takmiči i u regionalnoj Seha ligi.

– Rukomet sam počeo trenirati 2007. godine u RK “Sloga” Prnjavor kod pokojnoga trenera Miroslava Mikerevića koji mi je usadio ljubav prema rukometu. U RK Borac sam došao sticajem okolnosti odmah po završetku osnovne škole. Od ove sezone sam registrovan i za prvi tim,i pružena mi je mogućnost da sa njima treniram. Ipak još uvjek se dokazujem u prvoj seniorskoj ligi Rs-a, pod dirigentskom palicom trenera Gorana Garića koji nas je prošle sezone uspješno vodio do titule šampiona Rs-a i Bih u kadetskom uzrastu. Trenutno mi je najveći cilj da pred punom dvoranom Borik nastupim za prvi tim Borca, i da upišem svoj debi u Seha ligi, a za dalje ćemo vidjeti, jer uz naporan rad i trud svaki san postane realan i ostvarljiv poručuje mladi Prnjavorski rukometaš Luka Telen.

Podsjećanja radi Borac važi za jedan od najvećih klubova na našim prostorima sa bogatom rukometnom tradiciom. Saračević, Smajlagić, Bojinović su samo neka od imena koji su svoju karijeru započeli u Borcu, nakon čega su se zlatnim slovima upisali u istoriju Eks-ju rukomenta, pa zašto ne bi i talentovani Luka krenuo njihovim stopama i jednog dana postao vrhunski igrač o kome bi rukomenti svijet sa strahopoštovanjem pričao. /Zoran Ančić/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here