Sahrana Gutovića u subotu na kumodraškom groblju

0
85

Glumac Milan Lane Gutović biće sahranjen u subotu, 28. avgusta, u 12 časova, na kumodraškom groblju, javljaju “Novosti”. Kako navode, Gutović je izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Gutović je preminuo juče u 76. godini na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, poslije kraće i teške bolesti, rečeno je Tanjugu u Narodnom pozorištu.

Lečić: Zbogom maestro, zbogom dobri moj

Povodom vijesti o smrti velikog srpskog glumca Milana Laneta Gutovića preko društevnih mreža se danas oglasio i njegov kolega Branislav Lečić.

“Jako tužna vest. Duša me boli za divnim i neobičnim glumcem. Njegova posebnost nije bila samo u glumačkom izrazu i plemenitoj ironiji koju je mrtav ozbiljan mogao da izgovori i sve nas od srca nasmeje, nego u celokupnoj njegovoj ličnosti koju ovo licemerno vreme nije moglo da zavede”, napisao je Lečić na društevnim mrežama.

On je rekao da je Gutović bio izuzetno intuitivan i “pretačan u donošenju svojih sudova koji se tiču svih nas”.

“Uskraćeni smo za još jedan efikasan lek za naše mentalno zdravlje. Zbogom maestro, zbogom dobri moj”, napisao je Branislav Lečić povodom smrti Laneta Gutovića.

Saučešće Vučića povodom smrti Milana Gutovića

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas pismo saučešća povodom smrti glumca Milana Gutovića.

“Sa tugom sam primio vest o smrti Milana Gutovića, glumca koji je svojim jedinstvenim umetničkim pristupom obeležio čitavu eru u našoj kinematografiji, po čemu će ga pamtiti publika svih generacija. Izražavam najdublje saučešće porodici, prijateljima i poštovaocima njegove umetnosti”, napisao je predsednik Vučić.

/Glas Srpske/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here