Šakić predat u nadležnost Tužilaštva

0
387

Siniša Šakić iz Banjaluke, osumnjičen za ubistvo Slaviše Ćuluma, predat je danas u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva.

Načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je juče da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, a pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, prikupili neoborive materijalne dokaze da je osumnjičeni S.Š. direktni izvršilac pomenutog krivičnog djela.

– Time mu je u potpunosti razbijen lažni alibi da je u vrijeme izvršenja krivičnog djela boravio u Hrvatskoj – navela je Miljanovićeva.

Šakić je uhapšen juče u bašti ugostiteljskog objekta u hotelu “Bosna” u Banjaluci, a osumnjičen je da je 15. maja ubio Slavišu Ćuluma u mjestu Dragočaj kod Banjaluke.

Hapšenje su izvršili policijski službenici Specijalne antiterorističke jedinice i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske.

/Srna/

PODIJELI