Sami dopunite račun za mobilni

0
2300

Korisnici „frend“ usluge kompanije „M:tel“ odnedavno svoj „frend račun“ mogu da dopune korištenjem samouslužnih uređaja za elektronske dopune, saopšteno je iz ove kompanije.


dopuna-racuna-uredjaj

Za sada, ovi uređaji postoje u robnoj kući „Boska“ i Tržnom centru „Merkator“ u Banjaluci, a procedura se odvija putem „tačskrina“. Uređaj prima kovanice u apoenima od 0,50 KM, jedne KM, dvije KM i 5 KM, a dopune su moguće u vrijednosti od dvije do 50 KM.

Najpopularnije dopune „frend računa“ kompanije „M:tel“ su elektronske dopune koje su dostupne na više od 10.000 prodajnih mjesta ovlaštenih „M:tel“ posrednika.

Za ljubitelje papirnih dopuna i dalje su u ponudi vaučeri za dopunu koji se mogu naći u „M:tel“ prodajnim mjestima, ali i kod ovlaštenih „M:tel“ prodavaca.

Dopune se mogu platiti i onlajn, odnosno kreditnom karticom putem ovlaštenog „M:tel“ distributera „Finans“, na adresi https://www.Financ.ba/topup/.

Dopuna se može platiti i putem fiksnog telefona, tako što se u prodajnom mjestu „M:tela“ dobije lični identifikacioni broj.

U saopštenju se dodaje da se u toku mjeseca može više puta dopuniti račun, do maksimalnog iznosa od 30 KM sa jednog fiksnog broja.

Popularan način dopune je i dopuna „frend računa“ sa drugog postpejd broja. Uslugu će platiti vlasnik postpejd broja putem mjesečnih računa i ovo je ujedno način na koji najčešće roditelji djeci dopunjavaju račune.

Iz „M:tela“ napominju da je korisnicima, kada imaju određenu količinu novca na „frend računu“, omogućena kupovina tarifnih opcija putem usluge „moj meni“ koja se poziva putem koda *100# i bira se željena opcija. „Važno je da zapamtite taj kod jer se iza njega najčešće kriju atraktivne promotivne ponude“, navode u upozoravaju iz „M:tela“.

Iz ove kompanije ljubiteljima mobilnih aplikacija preporučuju android aplikaciju „m:go“ putem koje se takođe može dopuniti račun./srna/

PODIJELI