Sanogo: Želim titulu i da nastavim da pobjeđujem Partizan

0
686

Crvena zvezda predstavila je Seku Sanoga kao svoje novo pojačanje. Reč je o igraču koji je došao na pozajmicu do kraja sezone iz Al Itihada, a doveden je kako bi uneo živost u sredinu terena crveno-belih.

Fudbaler iz Obale Slonovače rekao je da je u dosadašnjoj karijeri nekoliko puta, dok je nastupao za Tun i Jang Bojse, igrao protiv Partizana, kao i da iz tih utakmica nosi pozitivna iskustva.

“Ja sam Seku Sanogo, novo pojačanje i veoma sam zadovoljan što sam ovde sa vama. Srećan sam sto mogu da doprinesem ekipi, nadam se da ćemo uraditi mnogo dobrih stvari i što je najvažnije da ćemo da pobedimo u derbiju. Znam da je to ovde mnogo važno. Imao sam prilike da igram protiv Partizana nekoliko puta i pobedio sam svaki put. Tako želim da nastavim i sa Zvezdom”, rekao je Sanogo na početku promocije, a potom dodao:

“Mislim da je prioritet, pored osvajajnja titule, plasama u Ligu šampiona. O sebi nisam mnogo pričao, jer nisam pričljiv, a voleo bih da ljudi o meni nauče i sude po igrama na terenu i tako me upoznaju na najbolji mogući način. Poznajem fudbalere Zvezde, imao sam priliku da ih gledam i protiv Jang Bojsa. Istakli su se Marin i Borjan, ali verujem das u i ostali fudbaleri veoma dobri”.

Sanogo je zadužio dres sa brojem 35, kao i Sekundo Kastiljo koji je ostavio sjajan utisak u crveno-belom dresu.

“Čast mi je da mogu da preuzmem broj tog igrača i verujem da ću igrati na istom niovu kao i on, a možda i bolje. Ovaj broj je veoma značajan za mene, jer je petica moj srećan broj. Nadam se ću sa ovim brojem na dresu uraditi mnoge, velike stvari u Crvenoj zvezdi”.

Fudbaler iz Obale Slonovače dolazi iz Al Itihada, a imao je priliku da igra sa brojin srpskim igračima, naročito u Švajcarskoj.

“Igrao sam sa mnogo fudbalera iz Srbije kroz čitavu karijeru. Prvenstveno mislim na Prijovića i Vilotića, kao i na Gajića. Igrao sam i sa Sulejmanijem koji je igrao u Partizanu, tako da sam upoznat i sa večinom derbija. Imao sam prilike da slušam o Beogradu i Srbiji. Prvenstveno bih ja voleo svojim iskustvom ovde da steknem određeno mišljenje o svemu i da naučim nešto više o Zvezdi i Srbiji”.

Vezista ne krije da će dati svoj maksimum u novom klubu.

“Uvek osećate pritisak kada ste fudbaler. Zato što se uvek trudite da danas bolje radite nego juče. Često zaboravimo šta smo radili u prošlosti i to vas tera da budete još bolji. Daću svoj maksimum na terenu i verujem da ću obradovati navijače”, podvukao je Sanogo.

Izvor: sportklub.rs

PODIJELI