Saopštenje za javnost KBC “Gard” Prnjavor

0
1532

Svjedoci smo prepucavanja u proteklih nekoliko dana Sportskog saveza opštine Prnjavor i bivšeg načelnika Darka Tomaša. Kao ljudi koji smo čitav život posvetili sportu sa ciljem postizanja što boljih sportskih rezultata, a opet sa namjerom da što više promovišemo zdrav život, naš grad i Republiku Srpsku ne možemo a da se po ovom pitanju ne izjasnimo, navodi se u saopštenju predsjednika KBC “Gard” Prnjavor.

Smatramo da je sramno i u najmanju ruku bahato ovakvo medijsko promovisanje i eksponiranje Darka Tomaša nedovršenog grobara prnjavorskog sporta! Želimo da upoznamo javnost da dotični gospodin našem kolektivu koji je punopravni član Sportskog saveza opštine Prnjavor nije doznačio niti jednu konvertibilnu marku kada je bio načelnik, i ako smo tih godina ostvarivali vrhunske rezultate i na taj način našem gradu podarili učesnike prestižnih spotskih manifestacija. U potpunosti podržavamo Sportski savez opštine Prnjavor i pozdravljamo njihovo saopštenje za javnost koje smatramo apsolutno tačnim.

Pomenutom gospodinu Darku Tomašu predlažemo da za svoju promociju nađe neku drugu društvenu djelatnost u kojoj se pokazao kao uspješan načelnik a da to nisu u pitanju sport, poljoprivreda, kultura i td…, navodi se u saopštenju KBC “Gard” Prnjavor, koje je potpisao predsjednik Goran Malić.

PODIJELI