Saša Matić objavio album “Dva života”, pjesma Marine Tucaković posebna

0
370

Pjevač Saša Matić objavio je novi album “Dva života” nakon četiri godine pauze.

Desetim po redu albumom Saša obilježava dvadeset godina profesionalne karijere, prenosi Telegraf.

Na ovom izdanju nalazi se trinaest novih pjesama i jedna stara koju je Saša objavio u prethodim mjesecima.

Saša iza sebe ima brojne duete sa kolegama iz muzičke branše, a sada je uslijedila saradnja sa čuvenom pjevačicom Jelenom Rozgom sa kojom je Saša snimio duetsku pesmu “Ti i ja”.

Ali, tu nije kraj iznenađenjima! Premijerno na “Dva života” nalazi se pjesma “Čujem da se ovih dana udaješ” koju je Saša snimio za seriju “Ubice mog oca”, a publika će pretpremijerno moći da je čuje već dana.

Kako ništa nije želio da prepusti slučaju Saša je za potrebe ovog projekta angažovao trenutno najbolje muzičke znalce, a pjesme su radili Jelena Trifunović, Bojan Vasić, Saša Nikolić, Milan Miletić, Miloš Roganović, Atelje Trag, Mlađan Dinkić, Angellina, Peđa Medenica, Sale Milošević, Željko Vasić i mnogi drugi.

Jednu od posljednjih pjesama koja nosi naziv “Nebitno” pred smrt napisala je Marina Tucaković, a melodiju je uradio Damir Handanović.

Saša je za skoro svaku numeru uradio spot. Prijatelj novog albuma “Dva života” Saše Matića je kompanija Telekom Srbija.

“Veoma sam srećan i ponosan što posle nekoliko godina rada na albumu mogu da izađem u javnost i pokažem šta je ono na čemu sam sa mojim dragim kolegama predano radio toliko dugo. U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako napraviti album i pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspeli. Imali smo brojne otežavajuće okolnosti koje su nam zadavale muke, ali smo se izborili lavovski. Ovaj dan je poseban za mene i sa nestrljenjem isčekujem da čujem komentare koja je vaša omiljena pesma”, izjavio je Matić.

PODIJELI