Sastanak povodom izgranje auto-puta preko vodovodne mreže

0
1160

Na inicijativu rukovodstva Komunalnog preduzeća “Vodovod” AD Prnjavor, danas je organizovan sastanak sa predstavnicima izvođača radova na dionici autoputa Banjaluka- Doboj, makedonske firme “Granit”, kako bi se spriječilo ošetećenje instalacija tokom radova na ovom velikom projektu. 

Direktor prnjavorskog  Vodovoda, Dragomir Đurđević kaže da je sastanak organizovan zbog kolizije vodovodne mreže sa trasom autoputa, te da se mogu javiti ozbiljni problemi.

“Sutra će biti potpisan ugovor prema kojem će izvođač radova projektovati sve koridore sa postojećim cjevovodima, ali će se i obavezati da snosi troškove oštećenja instalacija”, kaže Đurđević. Prema njegovim riječima, Vodovod je već imao problema na trasi autoputa, a u ovoj fazi postoji opravdan strah, jer je počela izgradnja preko glavnog potisnog cjevovoda, kojim se grad snabdjeva vodom iz rezerovoara na Ceru.

“Vodovod” Prnjavor je na sastanak, pored izvođača radova pozvao i predstavnike Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i investicije, Komunalnu policije i Stanice policije Prnjavor, dok se Javno preduzeće “Autoputevi RS” nije odazvalo pozivu iz Prnjavora./ prnjavorlive.info /

 

 

PODIJELI