Saznajte kakvo nas vrijeme danas očekuje

0
238
U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti oblačno i malo toplije u većini krajeva, a u Sarajevsko-romanijskoj regiji i u Hercegovini sa kišom.

Tokom dana biće potpuno oblačno sa kišom u Sarajevsko-romanijskoj regiji i Hercegovini, uz uslove za pljuskove praćene grmljavinom, uglavnom na jugu Hercegovine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na sjeveru i istoku uglavnom suvo, gdje se magla ili niska oblačnost, po pojedinim kotlinama i riječnim dolinama, može zadržati i veći dio dana.

Dnevna temperatura vazduha biće od četiri do 10, na jugu 12 stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab, uglavnom južnog i jugoistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Sokolac minus 12, Šipovo minus sedam, Srebrenica i Han Pijesak minus pet, Tuzla, Rudo, Drinić i Mrkonjić Grad minus četiri, Višegrad, Foča i Zenica minus tri, Prijedor, Gradiška, Doboj i Ribnik minus dva, Banjaluka, Bijeljina, Novi Grad, Zvornik i Srbac minus jedan, Mrakovica i Bjelašnica nula, Gacko i Nevesinje jedan, Čemerno dva, Kalinovik četiri, Mostar pet, Bileća sedam, Trebinje devet i Neum 10 stepeni Celzijusovih.

Visina snijega u 7.00 časova: Han Pijesak osam centimetara, Mrkonjić Grad, Čemerno i Mrakovica sedam, Drinić šest, Ribnik i Sokolac pet centimetara.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here