Serhio Ramos i Pilar Rubio brakom krunisali dugogodišnju vezu

0
585

Vjenčanje godine, kako su ga nazavali mnogi, održano je u Sevilji, a sudbonosno “da” nakon sedam godina veze izgovorili su kapiten Fudbal-skog kluba Real Madrid Serhio Ramos i Pilar Rubio.

Par se vjenčao u katedrali u Sevilji pred više od 400 gostiju, među kojima su bili fudbaleri i mnoge poznate ličnosti. Ramos je već godinama u vezi s televizijskom voditeljkom i imaju tri sina. Upo-znali su se nakon Evropskog prvenstva 2012. Naj-stariji sin Serhio je rođen 2014. Marko je stigao go-dinu kasnije, a najmlađi Alehandro ima nešto više od godinu dana.

Stotine znatiželjnika pojavilo se blizu katedrale ka-ko bi vidjeli mnoge poznate goste, među kojima su bili Predrag Mijatović, Luka Modrić, Dejvid i Vi-ktorija Bekam, Roberto Karlos, Fernando Jero i mnoge druge. Na vjenačanju su bili i neki fudbaleri ljutog rivala Barselone. Sijaset poznatih imena, po-sebno iz svijeta fudbala, bilo je ne svadbi, ali među gostima na iznenađenje mnogih nije bio Kristijano Ronaldo, za kojeg su mediji pisali da nije dobio po-zivnicu. S druge strane, vjenačanju nije mogao da prisustvuje par Iker Kasiljas i Sara Karabonjero zbog teške situacije kroz koju prolaze. Podsjetimo, Sari je nedavno dijagnostikovan tumor, dok je le-gendarni golman nedavno imao srčani udar i još se nije u potpunosti oporavio.

Poslije ceremonije u katedrali, koja je trajala sat vremena uz nastup flamenko umjetnice Nine Pasto-ri, gosti su se uputili na imanje sjajnog fudbalera u blizini Sevilje. Španski mediji prenijeli su da su svi gosti morali da ostave na ulazu mobilne telefone, pošto su mladenci zabranili snimanje. Gosti su mo-rali da pokažu i malu tetovažu jednoroga kako bi ušli na imanje.

Za hranu je bio zadužen poznati kuvar s tri “Mišeli-nove” zvjezdice Dani Garsija, a veče je dodatno uljepšao legendarni bend AC/DC, čiji je Pilar Ru-bio veliki fan. Navodno je novopečeni bračni par za njihove usluge izdvojio oko milion evra. Ramos je poznat kao neko ko obožava luksuz i sigurno nije štedio u organizaciji najvažnijeg dana.

nezavisne

PODIJELI