Servisne informacija za 08.03.2014.g.

0
1039

Stanica policije: U posljednja 24 časa došlo je do narušavanja javnog reda i mira u dva slučaja. Prvi se desio u Kremni gdje je došlo do fizičkog napada jednog lica na drugo, a drugi u gradu Prnjavoru drskim i bezobzirnim ponašanje, Desile su se i dvije saobraćajne nezgode, prva u Hrvaćanima gdje je došlo do slijetanja vozila sa puta i druga nezgoda desila se u ulici Svetog Save u Prnjavoru, u kojoj je došlo do sudara dva automobila. Sve je prošlo samo uz materijalnu štetu.

Hitnoj pomoći prnjavorskog Doma zdravlja evidentirali su 30 pacijenata.

porodilištu Doma zdravlja rođene su dvije bebe. Jedan dječak i jedna djevojčica. Srećnim roditeljima čestitamo.

Odgovorni u Elektro Prnjavoru za danas nisu najavili planska isključenja električne energije. Inače, kompletan prostor opštine Prnjavor, uredno je snabdjeven strujom.

Vremenska prognoza za 08.03.2014.g. U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će u većini krajeva biti pretežno oblačno, ponegdje na istoku sa slabom kišom, a na jugu sunčano.
Ujutru će biti oblačno, oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku ponegdje magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, na jugu jaka bura.
Jutarnja temperatura biće od jedan do šest stepeni, na jugu do 10, a najviša dnevna od sedam do 12, na jugu do 17 stepeni Celzijusovih, saopšteno je Hidrometeorološkog zavoda.

PODIJELI