Servisne informacije Radio Prnjavora za 27. avgust

0
134

STANICA POLICIJE: U protekla 24 časa dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, prva na magistralnom putu u naselju Čorle i druga na području grada. U oba slučaja učestvovali su teretno i putničko vozilo. Nije bilo povrijeđenih lica. Pričinjena materijalna šteta.

TERITORIJALNA VATROGASNA JEDINICA: Pripadnici teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor u protekla 24 časa nisu imali intervencija.

DOM ZDRAVLJA – HITNA POMOĆ: 31 pregled.

ELEKTRO PRNJAVOR: Iz Elektrodistribucije Prnjavor obavještavaju stanovništvo da će danas zbog radova na niskonaponskoj mreži bez električne energije biti sljedeća trafo područja:

  • Okolica 2 od 09:00 do 12:00;
  • Radunjevac 2 od 12:00 do 14:00;
  • Gornji Grabik/Todorovići od 10:00 do 14:00.

Najavljeni su i radovi na dalekovodu. Bez napajanja električnom energijom od 12:00 do 15:30 časova biće sljedeća naselja:

  • Donja Mravica, Okolica, Štrpci, Brestovo, Mitrovići, naselje Pionir, kao i dijelovi ulica Živojina Preradovića i Mirka Bijelića.

Razlog isključivanja su radovi Elektroprenosa na dalekovodu 20 kV Klaonica-Štrpci(J10). Ukoliko se radovi izvrše prije predviđenog roka, vod će biti stavljen pod napon. Radovi će biti odgođeni ako vremenske prilike ne budu odgovarajuće.

/prnjavorlive.info/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here