Servisne informacije za 15.jul- Četiri saobraćajne nezgode i dva požara

0
942

STANICA POLICIJE: u protekla 24 časa zabilježeno je jedno narušavajne javnog reda i mira u mjestu Crkvena, a dogodile su se i četiri saobraćajne nezgode i to u ulici Laze Lazarevića, gdje je jedno lice lakše povrijeđeno, zatim u ulici svetog Save, zatim u Potočanima i u Ratkovcu. U ovim saobraćajnim nezgodama pričinjena je materijalna šeta na vozilima .

TERITORIJALNA VATROGASNA JEDNICA: Intervencija u 14:07 časova u mjestu Grabik Ilova, nije bilo veće materijalne štete, požar je bio na pomoćnom objektu i uspješno je lokalizovan. Drugi požar zabilježen je u mjestu Mitrići, opština Stanari, 17:35 časova, radilo se o šumskom požaru- gorjela borova šuma. Požar je takođe uspješno saniran. Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor apeluju na stanovništvo da ne pale vatru na otvorenom prostoru.

DOM ZDRAVLJA-HITNA POMOĆ: 39  pregleda / intervecija

PORODILIŠTE: rođena jedna beba, dječak

 

ELEKTRO-PRNJAVOR: za danas su radovi planirani u mjestu Gornaj Mravica od 9 d0 13 časova, Babanovci 3- Karać od 9 d0 10 časova, Gornji Galjipovci od 11 do 12 časova i Skakavci od 9 do 14 časova. Ostatak opštine Prnjavor redovno je snabdjeven strujom. /prnjavorlive.info/.

PODIJELI