Servisne informacije za 18.mart

0
753

STANICA POLICIJE: U protekla 24 časa dogodile su se tri saobraćajne nezgode i to jedna na magistralnom putu Prnjavor-Banjaluka u mjestu Ratkovac dva putnička vozila, zabilježena je materijalna šteta bez povrijeđenih lica. Druga saobraćajka dogodila se na regionalnom putu Prnjavor-Doboj u mjestu Lužani, dva putnička vozila, dva lica zadobila su lakše tjelesne povrede. Treća saobraćajna nezgoda dogodila se na magistralnom putu Prnjavor- Derventa u mjestu Palačkovci, jedno vozilo je sletilo sa puta, sve je prošlo uz materijalnu štetu bez povrijeđenih. U Stanici policije zabilježeno je i jedno narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom u Štrpcima.

TERITORIJALNA VATROGASNA JEDNICA: vatrogasci su imali jednu tehničku intervenciju u ulici Rade Vranješević, riječ je o deblokadi vrata na jednom stanu.

DOM ZDRAVLJA – Hitna: 57 pregleda/intervencija

Porodilište: nije bilo poroda

ELEKTRO-PRNJAVOR: zbog radova na niskonaposnkoj mreži za danas je najavljeno više planskih isključenja elekrične energije i to: 09.00-13.00 Kokori trafo Đurići, 09.00-14.00 Donji Vijačani trafo Radomirovići i Briježani, 09.00-13.00 Štrpci – Lepiri i 09.00-11.00 Naseobina Lišnja. prnjavorlive.info

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here