Severina kešira 266.000 evra za stan u Beogradu?

0
422

Severina Vučković kupuje stan u Beogradu, navode mediji.

Pjevačica je navodno viđena kako razgleda nekretnine u elitnom naselju u Novom Beogradu, a najviše je navodno zainteresovana za stan od 70 kvadrata, koji će je koštati 266.000 evra.

“Seve je tokom braka sa Kebinim sinom Igorom navikla da živi na relaciji Zagreb-Beograd. Logično je da od razvoda ne ide više u Kebinu kuću na Bežanijskoj kosi, pa je zato rešila da kupi stan u Beogradu. Po preporuci prijatelja, kompozitora Filipa Miletića odlučila se za elitno naselje na Novom Beogradu”, priča izvor pomenutog lista.

Liftom do stana

Pop zvijezda je razgledala nekoliko stanova, a njen prijatelj nam otkriva za koji se odlučila:

“Najviše joj se dopao stan od 70 kvadrata, koji ima prostranu terasu i dve spavaće sobe. Jednu je već namenila sinu Aleksandru, koji je skakao od sreće kad mu je rekla da će dosta vremena provoditi u Beogradu.”

Severina nije žalila para za novi dom. Kvadrat u “Vestu 65” košta 3.800 evra, pa će za stan iskeširati čak 266.000 evra! Pjevačici se dopada što će u novom domu imati privatnost.

“Kompleks ima obezbeđenje, pa niko bez njene dozvole ne može da dođe do nje! Osim toga, Severina se oduševila i zato što će imati garažu, odakle liftom može da ode do stana na četvrtom spratu”, priča dobro obaviješten izvor.

(Telegraf)

 

PODIJELI