Šinejd O’Konor ponovo šokira: Vrijeme neću trošiti na bijele ljude

0
417

Samo nedelju dana nakon što je objavila da je prešla u islam, kao i da je promenila ime u Šuhada, irska pevačica Šinejd O'Konor je ponovo šokirala svet svojom rasističkom izjavom.

Pevačica, najpoznatija po verziji pesme “Nothing Compares 2 U“ iz 1990. godine, na svom nalogu na Tviteru je objavila da vreme neće trošiti na bele ljude.

“Jako mi je žao. Ono što ću reći je jako rasistički i nikad nisam mislila da bi moja duša mogla da oseti nešto tako. Ali zaista više nikad ne želim da provodim vreme sa belcima ne-muslimanima. Ni na tren, ni zbog jednog razloga. Odvratni su”, napisala je Šinejd, sada Šuhada.

Njen status je izazvao buru komentara na internetu, te su joj kritike uputili i muslimani i hrišćani.

“Odvratna si”, “Kako možeš da izjaviš tako nešto”, “Razočarali si nas”, samo su neki od komentara koji su preplavili njen profil.

Shuhada’ Davitt@MagdaDavitt77

I'm terribly sorry. What I'm about to say is something so racist I never thought my soul could ever feel it. But truly I never wanna spend time with white people again (if that's what non-muslims are called). Not for one moment, for any reason. They are disgusting.

Pevačica se ipak nije ovde zaustavila, te je u sledećem tvitu napisala kako je zanima da li će njenu objavu Tviter cenzurisati.

“Baš me zanima da li će Tviter ovo zabraniti kada dopušta ljudima poput Trampa i Milbanka da bacaju satansku prljavštinu čak i na moju zemlju.”

Shuhada’ Davitt@MagdaDavitt77

Interesting to see if Twitter bans this when it allows people like Trump and Milbank spew the satanic filth upon even my country ?

PODIJELI