Slađana Milanković iz Palačkovaca rodila sedmo dijete

0
370

Lijepim povodom ,da slikom i riječju obilježimo neuobičajan događaj ,posjetili smo prnjavorsko porodilište.Naime,Slađana Milanković iz sela Palačkovci kod Prnjavora rodila je svoje sedmo dijete,zdravog dječaka Branu kog je, tek dan nakon što je ugledao svijet,posjetio i darivao načelnik opštine Darko Tomaš.

Ne zna se ko će se više obradovati –da li mali Brane ili njegovih šestoro braće i sestara ( tri brata i tri sestre) koji ga kod kuće nestrpljivo čekaju.Najsretnija je svakako majka Slađana jer je na svijet donijela živo i zdravo novorođenče-njeno sedmo dijete.

Фотографија корисника Дарко Томаш

40-godišnja Slađana porodila se juče a porod kao i ostala dva koja su se desila u 24 sata,protekao je u redu.

Svoje nove i najmlađe stanovnike srdačno su pozdravili i darivali načelnik opštine Darko Tomaš te predsjednik SO Željko Simić.

Za desetak dana u planu je ,kaže načelnik opštine, i jedno grupno okupljanje svih porodica sa predstavnicima lokalne vlasti kako bi se na simboličan način podržao i nagradio njihov napor,doprinos,sav trud za budućnost i Prnjavora i RS.

Фотографија корисника Дарко Томаш

Onda i nastojanje da se održi i podrži porodilište ima smisla i ide pravim putem ,kaže Tomaš i dodaje- današnja slika opravdava postojanje porodilišta.

TVK3

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here