Sloga tijesno poražena u Derventi

0
231

U okviru 2. kola Prve lige Republike Srpske rukometaši Sloge BetOle tijesno su poraženi u Derventi. Izabranici Uglješe Glamočića odigrali su vrlo dobru utakmicu, ali nije bilo dovoljno da se iznenadi favorizovani domaćin.

RK Derventa 32:30 RK Sloga BetOle Prnjavor (13:12)

Od prve do poslednje minute vodila se velika borba, a iskusniji domaći igrači nošeni nevjerovatnom partijom Gorana Šarenca koji je postigao 14 golova, došli su do zaslužene pobjede. U gostujućoj ekipi istakli su se pojačanja Bogdan Peštić sa 10 postignutih golova i Eldin Voloder sa 7, kao i golman Šljivić sa 10 uspješnih odbrana.

Trener RK Sloga BetOle Uglješa Glamočić za prnjavorinfo.com je izjavio – “Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, ali nažalost nismo uspjeli pobijediti. Slagao bih kada bi rekao da sam zadovoljan porazom. Pratili su nas nevjerovatni pehovi, ostali smo bez tri najbolja odbrambena igrača u drugom poluvremenu i to su iskusni domaći igrači iskoristili. Mi smo na pravom putu i sigurno ćemo u idućim utakmicama biti još bolji.”

U idućem kolu prnjavorski rukometaši gostuju kod odlične ekipe ORK Kozara iz Gradiške, koja je takođe pojačala svoje redove i ima ambicije za najviši plasman.

PODIJELI