SMAK SVIJETA ZA PRVI MAJ: Jupiter potiskuje veliki asteroid na Zemlju!

0
982

Grupa bivših Nasinih astronauta udruženih pod imenom „Fondacija B612″, ima cilj da skupi 250 miliona dolara i da sagradi svemirski teleskop.

„Za prvomajske praznike Zemlju će uništiti asteroid“, riječi su Pata Robertsona (84), koji je zaradio mnogo novca prodajući svoju knjigu o smaku svijeta.

Grupa bivših Nasinih astronauta udruženih pod imenom „Fondacija B612″, ima cilj da skupi 250 miliona dolara i da sagradi svemirski teleskop. Sentinel, tako bi trebalo da se zove teleskop, koji bi nekoliko godina unaprijed registrovao sva što može udariti u Zemlju i uništiti život na njoj.

Njihov entuzijazam je uništio televizijski voditelj Pat Robertson (84), govoreći im da im teleskop neće biti potreban. Robertson tvrdi, da će sljedeće sedmice asteroid uništiti Zemlju. Mnogo novca je zaradio prodajući svoj bestseler koji govori o smaku svijeta.

Za ABC televiziju je dodao: „To je rekao Isus, najavio je smak svijeta. Ili konkretnije, desiće se pomak velikog Jupitera, koji će sa svojom gravitacijskom silom potisnuti asteroid direktno prema Zemlji“.

U nastavku slijedi video snimak u kojem se Pat Robertson obraća ljudima i tvrdi, da praznika nećemo dočekati.

PODIJELI