Spektakularni koncert Erosa Ramacotija u Beogradu

0
269
“Dobro veče Beograde! Kako ste? Hvala sto ste došli”, ovim riječima publiku je pozdravio slavni italijanski pjevač Eros Ramacoti i spektakl je počeo.

Na samom početku koncerta, on je zamolio publiku da ne puši, jer mu, kako je dodao, dim veoma smeta.

Eros Ramacoti stigao je u Beograd u ponedeljak i večeras održao spektakularni koncert u Štark areni pred hiljade fanova koji su uživali u muzici i emocijama italijanskog pjevača.

Uz pjesmu “”Vita Ce N'e” pjevač je izašao na binu, kao iz bajke, koju je osmislila njegova, sada već bivša supruga Marika, sa kojom je osmislio vizuelne efekte koji su pratili njegove pjesme. Nizali su se hitovi poput “Un Altra Te”, “Cose de la Vita”, “Fuoco nel Fuoco”, “Se Bastasse Una Canzone”, “Musica e”… Pored starih pjesama publika je imala priliku da uživo čuje numere sa novog albuma “Vita Ce N'e”.

Publika je sa oduševljenjem uživala u sjajnom glasu i fantastičnom izvođenju ovog italijanskog šarmera. U jednom trenutku sišao je u publiku, a mnogi su pokušali da dodirnu ovog slavnog pjevača. Poslije svake pjesme, govorio je “hvala” na srpskom.

Iako je u samom vrhu svjetske muzičke scene, ovaj Italijan je u svojim zahtjevima na turneji prilično skoroman. Kao i prošli put kada je dolazio, Eros je tražio da iza scene ima satelitsku antenu. Razlog je njegova druga velika ljubav – fudbal! Naime, Ramacoti je kupio mali fudbalski tim koji redovno prati, a zahvaljujući satelitskoj anteni moći će i iz Beograda da posmatra šta njegovi fudbaleri rade, bilo da su na utakmici ili treningu. Eros je i sam član jednog fudbalskog tima, reprezentacije sastavljene od muzičara i glumaca koja na svojim utakmicama sakuplja novac u humanitarne svrhe.

“Ako se uzmu u obzir drugi zahtjevi koje je imao za ovaj koncert, moglo bi se reći da je Eros Ramacoti prilično skromna i normalna muzička zvijezda”, kažu organizatori i dodaju da će on i njegov tim u Beograd dovesti svoju ekipu kuvara, ali je tražio i da sa njima bude i jedan kuvar iz Srbije. Šta će tog dana jesti, to se za sada ne zna, ali se zna da je veliki ljubitelj jela “Coda alla vaccinara”, što je goveđi rep spremljen na poseban način.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here