SPORT: ŠIBOVČANI ZAHVALNI DARODAVCU KITIĆU

0
1442

 

Desimir Kitić iz Palačkovaca, koji već godinama živi i radi u inostranstvu, u Švajcarskoj, pokazao se kao istinski poštovalac kluba u Šibovskoj. Uručio je Fudbalskom klubu Borac u Šibovskoj značajnu finansijsku pomoć koja će dobro doći da bi se izmirile obaveze ovog kolektiva prema takmičenju koje ulazi u finiš.

“Gospodinu Kitiću,kao starom prijatelju kluba,mnogo smo zahvalni,baš kao i svim drugim donatorima,zahvaljujući kojima smo čvrst i stabilan klub, koji na pravi način predstavlja Šibovsku, ali i našu opštinu u Četvrtoj ligi. Vjerujemo da će naši ljudi i ubuduće imati razumijevanja za potrebe našeg Borca, riječi su predsjednika šibovačkog ligaša, Duška Jovanića.

Kada govore o donacijama,vrijedni članovi rukovodstva Borca ne propuštaju naglasiti i gest uglednog prnjavorskog doktora i sportskog radnika, Miodraga Marjanovića, koji je krajem prošle godine finansirao postavljanje rasvjete na stadionu Borca,čime su stvoreni uslovi za odigravanje noćnih utakmica.

Do kraja takmičarske sezone ekipu Borca čeka još utakmica protiv Kozare iz Turjaka,koja će biti odigrana u Šibovskoj,u nedjelju  7.juna,od 17,30 časova.Fudbaleri Borca nalaze se, prije posljednjeg kola, na 9.mjestu,sa 32 boda./R.P./

PODIJELI