Sportske vijesti iz Prnjavora

0
507

Fudbaleri Ljubića odigrali su neriješeno, 1:1 protiv sastava Borca iz Jelaha. Bio je to peti kontrolni meč Prnjavorčana, koji će u posljednjoj provjeri za sparing partnera u subotu imati tim trećeligaša BSK iz Banjaluke.

Trener Darko Maletić zadovoljan je igrama koje su pružili ”ljubićevci”, pa očekuje da će proljećna premijera za bodove, 6.marta u Prnjavoru, protiv zvorničke Drine, proteći u znaku povoljnog rezultata našeg prvoligaša.

Pripreme su u toku i za ekipu Borca iz Šibovske, koja je ostala bez dvojice prvotimaca, Jasminka Kovača i Aleksandra Prodanovića. U prvom proljećnom kolu klub iz Šibovske ugostiće 13.marta sastav Omladinca iz Brestovčine, kod Gradiške.

Ovogodišnju takmičarsku sezonu prnjavorski stonoteniseri otvorili su dobrim ostvarenjima na prethodna dva kvalifikaciona turnira za plasman u prvu ligu Republike Srpske.  U ovom klubu riješili su najizraženiji problem, jer su konačno, zahvaljujući razumijevanju rukovodstva Osnovne škole ”Nikola Tesla” u Prnjavoru dobili prostor za treninge i ligaške mečeve.

Klaudio Milanković, član rukovodstva stonoteniskog kluba Spin iz Prnjavora, ističe da će se sada, kada su riješili prostor za treninge, posvetiti razvijanju kluba, novim članovima, kako rekreativnim tako i profesionalnim, kao i na treninge koje su započeli protekle sedmice. Ističe da igrači stonoteniskog kluba Spin imaju kapacitet za prvu ligu Republike Srpske.

/prnjavorlive.info/BR

PODIJELI