Spuštena je zavjesa na omladinski dio turnira „Vivia 3×3 Prnjavor“ i poznati su šampioni u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

0
1737
Kod pionira prvo mjesto osvojila je ekipa „Fortuna marketi“ iz Prnjavora u sastavu Đorđe Radulović, Dušan Ilić, Luka Tubonjić i Nemanja Suvajac, koja je u finalu bila bolja od tima „3×3 Bolero“ iz Doboja rezultatom 19:13. MVP je bio Dušan Ilić.
U kadetskoj konukrenciji ekipa sa Pala „Baskonia“ za koju su igrali Stefan Simić, Pavle Đurđević, Stefan Jovičić i Stefan Motika u finalnom susretu nadigrala je „Dejanac promet“ iz Gradiške rezultatom 21:17. Jovičić je bio MVP kod kadeta.
Filip Cvijetinović, Nikola Dragičević, Igor Bratić i Viktor Blagovčanin koji su predstavljali ekpiu „Medelin Zvornik“ u juniorskoj konkurenciji osvojili su prvo mjesto. Oni su u finalnom susretu bili bolji od ekipe „Caffe bar Čova buraz“ sa 21:17. Članu pobjedničke ekipe Blagovčaninu pripala je nagrada za MVP igrača.
Danas se igra peti dan „Vivia 3×3 Prnjavor“, a na programu je „Nikšićko pivo 3×3 liga Republike Srpske“, dok se za vikend igra Lite Quest koji ima slot za Lublin u Poljskoj.
PODIJELI