Srećan epilog višenedeljne drame: Vratila se majka petoro dece!

0
1384

Besima Dunić (34), za koju suprug i njihovih petoro maloletne dece od 24. novembra nisu imali ni traga ni glasa, vratila se u njihov dom u Gusaku kod Prnjavora.

Besima Dunić  (34) za koju suprug i njihovih petoro maloletne dece od 24. novembra nisu imali ni traga ni glasa, vratila se u njihov dom u Gusaku kod Prnjavora! To nam je u utorak saopštio njen suprug Elvis (36), kojem je Besima, živa i zdrava, iznenadni odlazak obrazložila “potragom za poslom”.

Kako su “Novosti” pisale, Elvis je prijavio policiji nestanak supruge, pošto je dom napustila rekavši da ide kod rođake u obližnju Lišnju. Tada je čuo automobil, a pošto je otišla bez pozdrava i ostavila decu, on se pobojao da je nestala sa nekim nepoznatim, zavrbovana putem “Fejsbuka”, na kome je trošila dosta vremena.

Pretražio je očajni muž šume i naselja, bez rezultata, a sreća ga je, naročito dečicu, obasjala kada se nakon više od deset dana na vratima pojavila Besima.

– Sve vreme je bila u Gradišci, kod nekakvih dede i babe. Tako mi je barem rekla. Navodno ih je upoznala putem “Fejsbuka”, a oni su joj obećali posao. To se, međutim, izjalovilo – priča nam Elvis.
On kaže da je supruzi otvoreno zamerio što ih je bez reči odlaskom u nepoznato osramotila, i da joj je mesto uz njihovih petoro dece, kao i da su im dovoljni njegovi prihodi od čuvanja kumovog stada na Manjači.

– Ljut sam, ali nam je, ipak, svima pao kamen s vrata. Jer, deca stalno plaču, a ja sam zanemario posao od kog se izdržavamo. Primio sam je na dečiju milost, ali i zbog činjenice da do sada za ovih naših 12 godina braka nikada ništa slično nije učinila i da smo se do tada dobro slagali – kaže Elvis.

Elvis nam je potvrdio naše informacije da je razbijeni telefon bio svojevrsni okidač.
– Tačno je da sam joj razbio telefon. Međutim, kupio sam joj sada novi i verujem da su se nekadašnji mir i sreća vratili u naš dom – optimista je Elvis.

DECA U ŠKOLI

POLICIJA je ocenila da u nestanku Besime Dunić nema elemenata prisile, ali je, ipak, slučaj prijavila Centru za socijalni rad. Jer, kako nam je i sam priznao, Elvis deci nije dozvoljavao odlazak u školu.

– Sada je sve u redu i deca idu na nastavu – kaže Elvis.

Večernje novosti ( N. Đ. )

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here