Šta vam zvijezde donose ove sedmice?

0
273
Ako vas zanima kako će izgledati vaša bliska budućnost, na pravom ste mjestu. Šta će vam donijeti narednih sedam dana, bar kada se zvijezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedjeljnom horoskopu.

Ovan

Konačno ste fokusirani na posao. Imate dosta planova, a možete vrlo lako i da ih ostvarite. Završavajte šta ste započeli, budite temeljni. Potrudite se da date sve od sebe. Ukazaće Vam se dobra prilika da napravite neku novu saradnju ili da započnete posao. O svemu dobro razmislite. Romantični ste i skloni flertu. Preko posla je moguće poznanstvo. Uživajte u vezi sa partnerom i ne zapostavljajte ljubav zbog posla.

Bik

Jako se dobro osjećate. Željni ste flerta i ljubavi. Jako ste romantični jer Vam je aktivirano polje ljubavi. Ako ste u vezi, bićete veoma zadovoljni stanjem. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Nije Vam baš do rada, ali je bitno da se organizujete dobro. Staloženi ste i stabilni i sve Vam ove nedjelje ide od ruke.

Blizanci

Ako ne budete temeljni na poslu imaćete velike probleme. Bitno je da obaveze privedete kraju i da ne radite više stvari u isto vrijeme.  Ne nervirajte se ako Vam sve ne ide kako ste zamislili, nego se organizujte bolje. Budite kreativni, otvorenog uma i pitajte druge da Vam izađu u susret. Što se tiče ljubavi, tu je dosta bolje stanje i ne morate da brinete. Slobodni, nije Vam do promjena, radije ćete se družiti sa prijateljima.

Rak

Ne povjeravajte se svakom ove nedjelje. Moguć je problem u komunikaciji. Ovo se naročito odnosi na partnera. Budite više u društvu prijatelja, da smanjite tenziju. Neka osoba koju znate odavno može da se pojavi, ali se ne vraćajte na stare priče. Dajte ipak šansu osobi koja zaslužuje poštovanje. Platite račune na vrijeme.

Lav

Ne uzrujavajte se oko problema na poslu. Potrudite se da se usmjerite na saradnike sa kojima možete brže da odradite neke obaveze. Ove nedjelje je komunikacija ključna. Ne sarađujte sa osobama u koje nemate povjerenja. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo. Zauzeti, sve je kako treba u ljubavi, zadovoljni ste.

Djevica

Veoma  ste dobro raspoloženi i romantični. Može da se desi da upoznate neku osobu koja Vam odgovara u svemu. Zauzeti, Vi ćete uživati u blagodetima veze, Venera je u Vašem znaku. Odlično se slažete sa partnerom. Možete kupiti neki novi namještaj za kuću ili možete da isplanirate renoviranje. Svakako, bitno je da odradite obaveze na poslu što prije, jer Vas čeka puno posla.

Vaga

Nemate dovoljno energije ni volje za rad. Pokušajte da se ne nervirate oko novca, jer sada nije idelan period za posao. Budite prijatni prema saradnicima i ne pričajte im o svojim planovima. Radite svoj posao. Skloni ste flertu. U ljubavi sve ide kako treba, samo ne ulazite u avanture i ako ste u vezi, budite iskreni prema partneru.

Škorpija

Ne prenosite stres sa posla na partnera. Budite otvoreni i iskreni što se tiče odnosa koji imate, recite mu šta Vas muči. Slobodni, moguća je avantura ili neko poznanstvo preko prijatelja. Imate previše obaveza i ne možete da postignete da završite sve na vrijeme. Osjećate pritisak na poslu. Ne morate da ostvarite sve ideje, fokusirajte se na one koje možete.

Strijelac

Pazite kako trošite novac. Štednja je obavezna ove nedjelje. Mogući su neki troškovi u kući ili će Vam neko od bliskih ljudi tražiti pozajmicu. Potrudite se da napravite plan rada, da biste mogli da završite sve na vrijeme. Imate potrebu za odmorom. Nećete imati problema u vezi tokom ove nedjelje. Manje pričajte sa partnerom o poslu, a više posvetite vrijeme jedno drugom. Slobodni, preko posla je moguće neko novo poznanstvo.

Jarac

Dosta novih osoba možete upoznati na nekom putovanju ili događaju. Dajte sve od sebe da sve ide što sporije, jer je tako bolje za Vas. Na poslu Vam sve ide od ruke. Kolege su dobra podrška.  Nervozni ste jer nemate mnogo vremena za uživanje i odmor.

Vodolija

Veoma ste zadovoljni prilivom novca. Neka osoba koja nije iz Vašeg mjesta može da bude dobar saradnik. Nemojte dozvoliti da Vas neko izbaci iz takta, nego budite staloženi na poslu. Što se ljubavi tiče, komunikacija sa partnerom je bolja. Slobodni, strastveni ste i skloni flertu.

Ribe

Bilo bi dobro da  popričate sa partnerom o svemu što Vam ne odgovara u vezi. Potrudite se da svaki problem riješite brzo. Svakako, neće biti nekih većih problema.  Posao ne mora da bude na prvom mjestu ove nedjelje. Posvetite više vremena porodici i prijateljima. Moguća je nervoza zbog posla, ali bitno je da se ne premorite nego da se dobro organizujete, piše Mondo.

PODIJELI