Šta znači sanjati radnog kolegu?

0
1017
Svi znamo šta znači sanjati. Vjerovali vi u značenje snova ili ne, sigurno ste se nekada zapitali šta pojedini san znači. Izvjesno je da ne možete predvideti budućnost ili spoznati sopstvenu podsvijest tumačeći snove, ali neka značenja ipak možete razotkriti.

Čovjek snove analizira još od davnih vremena, od prvih pokušaja da se pronikne u ljudski um i dušu. Frojd se bavio ovom temom, zaključujući obično da su naši snovi odraz naših želja u realnosti. Ali, ima i onih koji smatraju da su snovi prosto priče koje smo usput negdje “pokupili” ili djelići našeg sjećanja složeni u neku uvrnutu slagalicu, nasumično odabrani.

Istina je vjerovatno negdje na sredini, i dok je izvijesno da ne možete predvidjeti budućnost ili spoznati sopstvenu podsvijest tumačeći snove, neka značenja ipak možete razotkriti.

Sanjate člana porodice

Ako sanjate nešto u vezi sa vašom porodicom, to otkriva mnogo toga o vašoj suštini. Ako sanjate majku, to može da predstavlja vaš materinski instinkt, ako sanjate oca – autoritarnu stranu vaše ličnosti.

Sve zavisi od situacije koju sanjate, ali takvi snovi mogu ukazivati na ono što preovaladava u vama u tom trenutku. Ali, može biti u pitanju i samo vaša podsvijest koja se oslobađa od onoga što ste proživeli, bilo da su u pitanju traumatična iskustva koja morate nekako da obradite, bilo da je riječ o veoma snažnim srećnim iskustvima.

Sanjate nekoga ko vam se dopada ili koga volite

Ponekad, sanjamo one koje volimo jer su nam važni i jer su neprocjenjiv, dragocijen dio našeg života.

A ponekad prosto utonemo u san sanjareći budni o toj osobi i to se nastavi i u snovima. Ako je san  pozitivan i dobro se osjećate u tom snu, to je dobro znamenje jer znači da se osjećate sigurno.

Ako sanjate da vas osoba koju volite vara, ili da je u vezi sa nekim drugim, to često ukazuje da ste zabrinuti za vaš odnos jer vam se čini da je strast nestala.

Sanjate o kolegi ili koleginici sa posla

Još jednom, važno je da budete svijesni da pošto tu osobu viđate svakog dana nije nimalo neuobičajeno da o njoj sanjate.

Ako je san na neki način povezan sa poslom koji obavljate, u njegovom korjenu može biti mnogo toga, od anksioznosti zbog projekta koji još niste završili, do zabrinutosti zbog međuljudskih odnosa na poslu.

Mnogi ljudi sanjaju i seksualne snove o kolegama s posla. Ako se i vama to dešava, bez brige, to ne mora nužno da znači da vas osoba o kojoj je riječ u realnosti privlači.

San u kojem vodite ljubav sa šefom ili nekim od kolega s posla najčešće znači da biste željeli da razvijete kod sebe profesionalne i liderske sposobnosti kojima se kod njih divite.

Ali… vjerovali vi u tumačenje snova ili ne, nemojte zaboraviti jedno: naša podsvijest je samo to – podsvijest. I nema nikakav “uvid” u budućnost.

Snovi nam mogu pomoći da prepoznamo neke strahove i uzroke anksioznosti sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, ali ako vas isti snovi muče iz noći u noć, ako se budite uznemireni i umorni, možda ne bi bilo loše da zapisujete ono što sanjate, ne biste li uspjeli da shvatite šta je ono što vas muči.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here