Stabilna Srbija najsnažniji oslonac Srpske

0
215

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom Sretenja – Dana državnosti Srbije sa željom da Srbija nastavi putem razvoja i prosperiteta.

– Zadovoljstvo mi je da povodom Sretenja – Dana državnosti Srbije, Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, u svoje i u ime građana Republike Srpske, uputim najsrdačnije čestitke, sa željom da Srbija nastavi putem razvoja, prosperiteta, te jačanja svog regionalnog i međunarodnog položaja – istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednica Srpske izrazila je uvjerenje da će ekonomski razvijena i politički stabilna Srbija ostati najsnažiji oslonac Republike Srpske, te da će i ubuduće njegovati svoje institucionalne veze i bratske odnose na dobrobit svih građana, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.

– Ponosni smo na Srbiju koja pamti svoju slavnu prošlost, hrabro koračajući u budućnost i gradeći moderno društvo na temeljima demokratskih tekovina savremenog svijeta, kao i bogate slobodarske tradicije srpskog naroda – navela je predsjednica Republike Srpske u čestitki.

Srbija obilježava 216 godina od početka Prvog srpskog ustanka i donošenja Sretenjskog ustava kojim je stvorena prva moderna i demokratska država na prostorima Balkana.

/RTRS/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here