Stanivukoviću kormilo Ljubića

0
248

U novu takmičarsku sezonu seniorska ekipa Ljubića ulazi sa novim trenerom.

Umjesto dosadašnjeg šefa stručnog štaba Darka Maletića, za kormilo FK ”Ljubić” dolazi Milan Stanivuković. Radi se o mladom treneru koji posjeduje UEFA A licencu, a polaznik je UEFA Pro kursa.

“Dolazim u klub koji je postao prepoznatljiv po pružanju šanse mladim igračima i trenerima. Na početku ove priče, mogu obećati da ću dati sve od sebe kako bi opravdao ukazano povjerenje Ljubića. Uz zahvalnost klubu na povjerenju, očekujem da zajedno nastavimo graditi pozitivnu priču u Prnjavoru, jer o Ljubiću se priča u superelativu na fudbalskoj sceni Srpske,” istakao je Stanivuković na svom predstavljanju.

On se zahvalio i Fudbalskom klubu Borac, koji ga je ustupio Ljubiću, a čime je nastavljena saradnja aktuelnog šampiona BiH i prvoligaša iz Prnjavora, kao i prijateljski odnosi.

Stanivuković je kao trener radio u omladinskim selekcijama Borca, a u nedavno završenoj sezoni bio je trener trnske Sloge.

Darku Maletiću sa zadnjim proljetnim kolom istekla je ugovorena saradnja sa Ljubićem, a ista neće biti nastavljena u novoj sezoni.On je ekipu Ljubića vodio u 15 prvenstvenih utakmica, te je ostvario učinak od sedam pobjeda, jedan neriješen ishod i sedam poraza.

Fudbalski klub Llubić mu se zahvalio na fer, korektnoj saradnji i poželio mu puno uspjeha u budućem radu, uz želju da na trenerskom polju ostvari uspjehe poput onih koje je kao igrač imao.

Inače, Ljubić je član Prve lige RS, a prošle je sezone zauzeo 12. poziciju na tabeli.

/FK Ljubić/

PODIJELI