Stevandić: Propao pokušaj makedonskog scenarija u RS

0
663

Potpredsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić izjavio je u intervjuu za regionalnu TV da su dešavanja u NSRS u prethodna dva dana bura u čaši vode.

“U pitanju je pokušaj da se napravi nestabilnost. Mi smo to osujetili. Članovi opozicije, njih 25-26, su ispali nekulturni i smiješni jer su htjeli da opstruišu rad NSRS. Radi se o minornoj grupi u NSRS. Oni su misli da njih 25 može da se popne i kaže da mi ostali ne možemo raditi”, rekao je Stevandić.

Potpredsjednik Skupštine je naglasio da su pustili opoziciju da se popnu i uslikaju takvi kakvi jesu, te da preturaju po ličnim stvarima i foteljama poslanika.

“Propao je pokušaj pravljenja događaja kao u Ukrajini i Makedoniji, da se baca kamenje i da se tuče. Nama je dosta revolucija, mi treba da idemo evolucijom. Narod je tu da izabere”, rekao je Stevandić za regionalnu TVN1.

U Banjaluci je sinoć okončana redovna sjednica Narodne skupštine, kojoj nije prisustvovala opozicija.

Prethodno je opozicija blokirala rad Narodne Skupštine Republike Srpske, te je sjednica je nastavljena u maloj sali Skupštine. Policija je spriječila opozicionare da prisustvuju sjednici. Do blokade rada došlo je nakon što su sa dnevnog reda povučeni revizorski izvještaji.

(ATV)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here