Stiže nastavak komedije “Istjerivači duhova”

0
464

Ljude širom svijeta sigurno će oduševiti informacija da stiže nastavak američke komedije “Istjerivači duhova”, odnosno “Ghostbusters”.

Nastavak će režirati Jason Reitman, sin producenta i režisera originalne franšize Ivana Reitmana.

– Uvijek sam sebe smatrao prvim fanom “Ghostbustersa”, još kada sam kao šestogodišnjak prisustvovao snimanju filmova. Želio sam napraviti novi film za sve ostale fanove. Ovo će biti naredno poglavlje originalne franšize. Ono što se desilo 80-ih godina, desilo se 80-ih godina – kaže mlađi Reitman.

Detalji novih “Istjerivača” još nisu poznati, ali film bi se navodno trebao početi prikazivati 2020. godine.

Podsjećamo, “Ghostbustersi” ili “Istjerivači duhova” bili su Peter, Ray i Egon, a glumili su ih Bill Murray, Dan Aykroyd i Harold Ramis. Oni su jedne noći u biblioteci vidjeli pravog duha i nakon paničnog straha došli su na ideju kako bi bilo moguće s određenom opremom hvatati duhove i držati ih u posebnoj komori. Uskoro su otvorili preduzeće za hvatanje duhova i baš kada su pomislili kako neće uspjeti realizovati svoju ideju, dobili su poziv menadžera jednog hotela u kojem neki zeleni duh teroriše goste. Uspjeli su ga uhvatiti i tada njihov posao počinje cvjetati.

(Klix.ba)

PODIJELI