Stranac objavio vodič za muvanje Srpkinja: Brazilke Evrope, studentkinje promiskuitetne

0
1537

Stranac, zaljubljenik u Srbiju, a prije svega u Srpkinje je na jednom sajtu odlučio da svima koji dolaze u Srbiju da mali vodič o tome kakve su žene u Srbiji i šta mogu da očekuju ako žele seks na jedno veče.

1. Srpkinje su seksi

Prije nego što dođete u Srbiju, savjetujem vam da dobro istegnete vrat jer ćete ga stalno okretati za prelijepim djevojkama na ulicama Beograda.

Srpkinje su seksi, visoke, imaju duge noge, prelijepu zadnjicu i uglavnom manje grudi. One su po mom mišljenju najseksepilnije žene u Evropi.

Ključna razlika između njih i drugih djevojaka u Evropi jeste njihova strast. Teško da ćete naletjeti na djevojke hladnog srca ili držanja. Njihov temperament podsjeća na žene u Španiji.

Iako su isprva stidljive, vrlo brzo postanu Brazilke Evrope – kako ih ja nazivam.

2. Ženstvene su

Srbija je uvijek bila otporna na feminizam, međutim, Holivud i drugi mediji polako mijenjaju to. Iako su mnoge djevojke odrasle u patrijarhatu, porodične vrijednosti polako izumiru. Vidjećete puno starijih žena koje čekaju nekog milionera da se njima oženi.

Uprkos tome, Srpkinje su veoma ženstvene. U poređenju sa drugim ženama u Evropi, one znaju svoju ulogu u društvu i braku i umeju da se odlično oblače.

Ipak, Beograd nije mjesto na koje dolazite da imate seks. Ne očekujte seks na jedno veče jer to ovde nije uobičajeno, niti prihvatljivo.

Što više budete išli ka jugu, to će žene bivati konzervativnije.

3. Govore engleski

Srpkinje odlično govore engleski jezik, pa budite veoma pažljivi kada pričate nepristojne stvari u njihovom prisustvu.

4. Nedjelja je pravi raj

U Beogradu ima toliko prelijepih žena da sam mislio da sam na drugoj planeti.

Srbi uglavnom gledaju svoja posla i ne pričaju sa strancima. Zato je faktor iznenađenja na vašoj strani. Ako izgledate pristojno i oblačite se dobro, ne bi trebalo da imate nikakvih problema sa djevojkama.

Mnoge djevojke kojima sam prišao na ulici bile su stidljive, ali kada smo se malo bolje upoznali, pokazale su svoju pravu stranu.

5. Stranci

Imati seks u Srbiji nije lako kao u Kini, primjera radi. Ali Sprkinje misle da je njihova zemlja dosadna i vole da pričaju o drugim mjestima. Uvijek su spremne za nova iskustva.

Srbi vole strance i odlični su domaćini.

6. Postoje dva tipa Srpkinja

Ako moram da ih podijelim u dve grupe, onda su to djevojke koje slušaju domaću i djevojke koje slušaju stranu muziku.

Djevojke koje slušaju domaću muziku, koju tamo zovu turbo-folk, vole da piju i više uživaju u životu. Strancima je teže da smuvaju ovakvu djevojku.

One koje slušaju stranu muziku otvorenije su prema strancima i upoznavanju drugih kultura.
Zato pažljivo birajte sa kim ćete pokušati da se zabavljate.

7. Ne uzbuđujte se previše ako dobijete puno telefonskih brojeva

Srpkinje su prilično namazane. Činiće vam se da je sve sjajno i da ste je oborili s nogu, a onda joj sutradan pošaljete poruku i ne dobijete odgovor.

Zato sam morao da promijenim svoju igru. Sada sam više zainteresovan za nju, gdje živi, čime se bavi… Na ovaj način neće misliti da ste samo još jedan od tipova koji su je muvali.

8. Status

Ovo je najveća prepreka na koju stranci nailaze u Srbiji. Ako izađete sami u klub, odmah se pridružite nekoj grupi! Ukoliko dodate djevojku na Fejsbuk, najbolje bi bilo da imate i druge prijatelje iz Srbije.

Imajte na umu da djevojke ovde vole da budu dio grupe. Žele da budu dio “kul ljudi”. Ne žele usamljenog tipa – ma koliko zgodan bio.

9. Konkurencija – muškarci iz Srbije

Ako dolazite samo da imate seks, onda ćete morati da se takmičite sa mišićavim Srbima.

Mnogi stranci misle da su kul i alfa mužjaci, i u pravu su i ne predstavljaju vam prijetnju.

Ako zaustavite neku djevojku na ulici, uglavnom će vas ignorisati ako govorite drugi jezik, a neki od njih će vam čak i čestitati na hrabrosti.

Međutim, situacija u klubovima je potpuno drugačija. Ne preporučujem da prilazite ženama na splavovima i sličnim lokalima jer su muškarci prilično teritorijalni.

10. Studentkinje su skroz promiskuitetne

One su vaša meta. Mnoge od njih dolaze iz malih mjesta u Beograd da studiraju i već tokom prve godine prevare dečka. Vrlo brzo počinju da uče o svim “prednostima” velikog grada.

11. Sponzoruše

Postoji mnogo djevojaka koje traže sponzore. One obožavaju kada ih ljudi gledaju kao imućne jer je na pojedinim mjestima gotovo sramotno biti siromašan.

Zato mnoge od njih imaju “dogovor” sa bogatim muškarcima da im oni kupuju stvari u zamjenu za seks.

12. Zaključak

Ako želite da imate seks sa što više žena, onda vam ne preporučujem Srbiju. Međutim, Srpkinje su prelijepe i obavezno morate da provedete nekoliko dana u u ovoj zemlji ako prolazite preko Balkana.
Srbi vole dobru hranu i piće i odlični su domaćini. Ovde ćete se sigurno dobro provesti.

 kurir
PODIJELI