Studentkinja je dve godine objavljivala slike na Instagramu, a onda je otkrila da ima dvojnicu psihopatu (FOTO)

0
367

Studentkinja Kloi Koven tvrdi da je jedna koleginica čak dve godine kopirala svaku njenu objavu na Instagramu.

Kloi je nedavno slučajno nabasala na profil koleginice s Univerziteta “Dundee” pod korisničkim imenom Hani Basra i shvatila da zapravo gleda svoj profil s neznatnim razlikama, piše ”The Mirror”.

Prema njenim rečima, dotad nije bila svesna što Basra radi. Kako kaže, čim bi ona nešto objavila, Basra bi za nekoliko sati objavila fotografiju u istoj pozi, s istom odećom i statusom, piše ”Daily Record”.

Oponašanje se događalo čak i s fotografijama koje je Kloi objavila nakon što joj je otac umro.

Kloi bi se slikala u jednoj kombinaciji, a njena koleginica bi je odmah iskopirala Printskrin: Instagram

Kloi i njena sestra Linzi našle su stotine fotografija koje su gotovo identične. Oponašanje je počinjalo s korisničkim imenom, Kloi je na Instagramu ChloeCowan17xo, a Basra je bila HoneyBasra18xo.

– Ne znam gde uopšte da počnem s ovim, ali samo želim ljude upozoriti na opasnosti društvenih mreža – napisala je 27-godišnja Linzi na Fejsbuku.

Basra je objaviljivala i skoro iste potpise i haštagove uz slike, prenosi Index.hr.

Ona je devojku koja ju je kopirala prijavila policiji Printskrin: Instagram

– Moja sestra Kloi studira u Dandiju, a druga devojka sa studija za koju ona nije ni znala donedavno oponaša je dve godine na Instagramu. Ponašanje te devojke je toliko ekstremno da je stvorila video s fotografijama sličnima onima koje je moja sestra objavila kad nam je tata umro. Ježim se samo od toga. Ta devojka ne prati moju sestru na društvenim mrežama i napravila je lažni profil – kaže zabrinuta sestra.

Iako se slaže da je oponašanje najbolji oblik laskanja, tvrdi da je ovakvo ponašanje izmaklo kontroli i da su obavestile policiju o imitatorki.

(Telegraf.rs)

PODIJELI