Sudijska bruka u Novom Gradu!

0
588

Fudbaleri Ljubica porazeni su danas u Novom Gradu rezultatom 3:0. Rezultat na kraju utakmice ni u kom slučaju nije odraz pravog stanja na terenu. Dananašnja utakmica i najmanju ruku može se nazvati lakrdijom u režijiarbitra iz Gradiške Bojana Vujanović.

Da će ovo biti težak dan za prnjavorčane Vujanović je dao do znaja već u prvih 10-ak minuta kada je pri rezutatu 0:0 Ljubiću poništen čist pogodak zbog navodnog ofsajda. Ljubiću je i pri rezultatu 1:0 još jedan gol poništen takođe zbog navodne nedozvoljene pozicije.

Da Vujanović nije dorastao današnjoj utakmici bilo je jasno svima pogotovo nakon drugog i trećeg pogotka Slobode koji su u najmanju ruku postignuti iz nedozvoljene pozicije.

Na današnja dešavanja u Novom Gradu nisu ostali nijemi ni u Ljubiću.

Oglasili su se saopštenjem koje prenosimo u cijelosti:

„Utakmica u Novom Gradu završena je 3:0. Nažalost, danas nije pobijedio fudbal, danas je “pobijedio” glavni sudija utakmice Bojan Vujanović iz Gradiške.

Umjesto lijepih poteza, driblinga, taktičkog nadigravanja, glavnu ulogu na meču preuzeo je glavni sudija. Od prvog zvižduka, krenulo je, i tako je trajalo do kraja. U prvih 45 minuta za našu ekipu sviran je jedan prekršaj, za goste oko 40. Na 0:0, poništen pogodak za nas, na 1:0, opet poništen pogodak za nas. Za našu ekipu svirano 10 pogrešno izvedenih auta. I to je bilo malo, pa je lakrdija nastavljena u drugih 45 minuta, kada je krenulo kartoniranje, gotovo kompletna prva postava dobila je žuti karton, udaljen trener, i jedan crveni karton. Malo li je?

Da je trebalo, bilo bi i više, misao je koja se motala po glavi glavnog sudije, koji je danas ugasio svaku nadu da će u našem fudbalu biti bolje. Mi idemo dalje, Novi Grad smo napustili uzdignute glave, našim momcima svaka čast, danas nije bilo lako 90 minuta trpjeti šikaniranje djelioca nepravde, i psihičko maltretiranje, koje je išlo do te mjere da je u jednom momentu prišao delegatu, rekavši, kako je utakmica gotova, jer gosti ne žele nastaviti, iako su svi naši igrači bili na terenu. Na sugestiju delegata, perspektivni djelilac nepravde, vratio se na teren, i utakmicu nastavio, kao da se ništa nije desilo. Na kraju Fudbalski klub Ljubić se nikad nije bavio sudijama, međutim, na današnja dešavanja ne možemo ostati nijemi….“, stoji u saopštenju „FK Ljubić“ Prnjavor. TV K3

PODIJELI