SUTRA ISTIČE ROK ZA PRIJAVU ZA NAJUREĐENIJE DVORIŠTE

0
422

Rok za prijavu za izbor najuređenijeg dvorišta na području opštine ističe sutra, 20. juna 2020. godine, a pravo učešća u takmičenju imaju sva pravna i fizička lica.

Pravila izbora su izmjenjena u odnosu na ranije godine zbog trenutne epidemiološke situacije, a kandidati svoja dvorišta mogu prijaviti isključivo putem elektronske pošte.

Prema novim pravilima, sugrađani koji žele da učestvuju u ovom takmičenju, potrebno je da na i-mejl: [email protected] pošalju prijavu koja mora sadržavati ime i prezime fizičkog lica/naziv organizacije koje se prijavljuje, adresu i kontakt telefon, kao i 10 odabranih fotografija dvorišta/kruga/balkona/domaćinstva.

Takmičenje je organizovano u pet kategorija i to: najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište zajednice etažnih vlasnika, najuređenije dvorište poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova i najuređeniji balkon.

Posebna kategorija će biti izbor najuređenijeg domaćinstva na selu, u cilju promocije poljoprivredne proizvodnje i života na selu.

Po zaključenju prijava građani će biti u prilici da sami izaberu pobjednike, onlajn glasanjem putem zvanične fejsbuk stranice načelnika opštine, Darka Tomaša.

Za najbolje uređena dvorišta predviđene su i novčane nagrade.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI