SUTRA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

0
203

Sjednica Skupštine opštine Prnjavor, trideseta po redu biće održana u sutra, 21. februara, a na dnevnom redu naći će se dvadeset sedam tačaka.

Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće, između ostalog, Prijedlog odluke o visini vrijednosti nepokretnosti po zonama na teritoriji opštine Prnjavor, Prijedlog odluke o visini naknade za uređenje gradskog građevinskog zemljišta, Prijedlog odluke o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene jednog m2 korisnog stambenog i poslovnog prostora u 2019. godini za područje opštine Prnjavor, kao i Prijedlog odluke o pristupanju izradi izmjene i dopune dijela Regulacionog plana „U zoni uticaja Magistralnog puta M – 16.1 dionica Klašnice – Derventa, teritorija opštine Prnjavor“ (izmjena i dopuna IV).

Na dnevnom redu, 30. skupštinskog zasjedanja naći će se i Prijedlog odluke o fondu stambenih jedinica socijalnog stanovanja, Prijedlog odluke o visini zakupnine za korištenje stambenih jedinica socijalnog stanovanja, kao i Prijedlog odluke o postupku subvencionisanja zakupnine.

Odbornici Skupštine opštine Prnjavor razmatraće i Plan utrošaka novčanih sredstava koji potiču od prihoda od posebnih namjena za šume za 2020. godinu i izvještaj za prošlu godinu, Program korišćenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u 2020. godini i izvještaj za prošlu godinu, Program o načinu korišćenja novčanih sredstava prikupljenih na osnovu prihoda od posebnih vodnih naknada u 2020. godini i izvještaj za prošlu godinu, Program za rješavanje pitanja iz oblasti boračko – invalidske i zaštite u opštini Prnjavor i izvještaj za prošlu godinu, Program razvoja sporta na području opštine Prnjavor za 2020. godinu i izvještaj za prošlu godinu, Izvještaj o radu Skupštine opštine Prnjavor, stalnih radnih tijela Skupštine i Stručne službe Skupštine opštine za 2019. godinu, Informaciju o vršenju inspekcijskog nadzora na području opštine Prnjavor za period 1.1.2019-31.12.2019. godine, kao i više odluka o načinu i uslovima prodaje nepokretnosti u svojini opštine Prnjavor. Sjednica počinje u 9.00 časova.

/Opština Prnjavor/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here