Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

0
536

Barcaffé donosi nove prilike za uživanje u toplijim danima!

Od 13:00 časova za vas smo pripremili iznenađenje u našem Radijskom žurnalu. Pozovite nas na 051/660-881 i osvojite svoju Barcaffe Lattiato hladnu kafu za ponijeti!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za ponijeti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije kafe 100% arabike i mlijeka, a dostupan je u tri ukusa – vanilija, karamela i irish cream.

Svaka flašica Barcaffé Lattiata donosi uživanje u savršeno kremastom ukusu uz nevjerovatno laku upotrebu. Jednostavno otvaranje i zatvaranje flašice omogućiće onima koji su stalno u pokretu neophodnu dozu energije i osvježenja, kao i uživanje u svim čarima ljeta na omiljenim mjestima. Bogata aroma prave kafe i zavodljivi ukusi vanilije, karamele ili Irish cream-a spojeni su u divnu poslasticu vrhunske Barcaffé Lattiato kafe za ponijeti!

Ova okrepljujuća hladna kafa predstavlja savršenu poslasticu za bilo koji dio dana – bilo da je u pitanju jutarnje razbuđivanje, popodnevna užina, osvježenje na poslu ili putovanju. Dobro rashladite svoj omiljeni ukus i jednostavno se prepustite uzbudljivoj aromi koja golica vaša čula i donosi novi talas osvježenja – jer sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato je već u prodaji i možete ga naći u svim većim supermarketima širom zemlje. /prnjavorlive.info/

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here