SVEČANA AKADEMIJA – RANKU JEFTIMIRU NAJVREDNIJE PRIZNANJE

0
1126

Protojereju  Ranku  Jeftimiru  večeras (četvrtak)   je na svečanoj akademiji,povodom Dana opštine Prnjavor,uručena Povelja  zaslužnog građanina sa zlatnim grbom opštine Prnjavor.

IMG_2264

-Za 41 godinu provedenu u službi ovo mi je najveće i najdraže priznanje.Zahvaljujem se ljudima koji su me predložili i Skupštini opštine za nagradu koja mi je uljepšala odlazak u penziju,rekao je Jeftimir.

Povelju sa zlatnim grbom dobio je Bogdan Milinčić,osnivač firme Metaleks,a Povelju sa srebrnim grbom  primio j je Radislav Vinčić.

Pohvale načelnika opštine uručene su Vladi Živkoviću,Nataši Vidović,Milijani Janjić,Čedomiru Veljančiću,Vojki LepirumVjekoslavu Laziću,Vehbiji Cepiću,Lokmanu Iriškiću i Senadu Zejniću,dok su pohvale Skupštine opštine dobili Udruženje „Romska djevojka“,Lovačka sekcija Velika Ilova,ženska juniorska ekipa Atletskog kluba „Prnjavor“,Građevinskom odboru iz Donjih SmrtićaGrađevinskom odboru iz Gornjih Smrtića,Jeleni Radivojević Stupar,Goranu Sančaninu,Miloradu Suvajcu,Petru Moravcu,Daliboru Vrhovcu,Đorđu Petroviću,Milanu Leburiću,Živku Milijašu i Slaviši Desiću.

Na svečanoj Akademiji,kojoj su prisustvovale delegacije češkog grada Boskovice i Sežane,kao i predstavnici brojnih opština,o ostvarenjima u protekle tri i po godine govorili usu predsjednik Skupštine opštine Borko Lukanović i načelnik opštine Siniša Gatarić.

Izveden je i bogat kulturno-zabavni program.

Sadržaji povodom Dana opštine biće nastavljeni sutra (petak) 17. međunarodnom uličnom atletskom trkom,koja počinje u 13 časova.

(prnjavorlive.info)

PODIJELI