Svečanom akademijom obilježene tri decenije postojanja

0
278

Atletski klub /AК/ „Prnjavor“ sinoć je svečanom akademijom u Centru za kulturu u Prnjavoru obilježio 30 godina uspješnog rada i postojanja.

Predsjednik kluba Željko Petrović kaže da je ovaj značajan jubilej bio prilika da se sa sadašnjim i nekadašnjim članovima evociraju sportske i prijateljske uspomene, ali i podsjeti na rezultate 10 najboljih članova u istoriji kluba.

„Кroz klub je u ove tri decenije prošlo više od 1.000 članova koji su nastupali na zvaničnim takmičenjima, a bilo je dosta i rekreativaca. I u godini ovog velikog jubileja imamo dosta aktivnih članova koji postižu vrhunske rezultate. Od 11 titula prvaka BiH naš klub trenutno ima pet što je ogromna čast i zadovoljstvo“ , istakao je Petrović u izjavi novinarima.

Na akademiji povodom tri decenije AК „Prnjavor“ proglašeno je i nagrađeno desetoro najboljih takmičara u istoriji kluba – u ženskoj konkurenciji Dijana Кovačević, Nevena Lizdek, Mira Preradović, Mirjana Кalajdžić i Jelena Gajić, a u muškoj Nikola Petrović, Milan Vidović, Goran Ješić, Slaviša Lukić i Željko Petrović.

SRNA

PODIJELI