SVEČANOST U AK „PRNJAVOR“ – GODINU OBILJEŽILO 224 MEDALJE

0
279

Rukovodstvo Atletskog kluba „Prnjavor“ tradicionalnim godišnjim okupljanjem  takmičara,klupskog rukovodstva  i prijatelja kluba, organizovanim u hotelu „Siti“, obilježilo je sezonu na koju su u ovom kolektivu ponosni.

Predsjednik Željko Petrović istakao je da su prnjavorski atletičari osvojili rekordnih 224 medalje, a mogu se pohvaliti i sa nekoliko vrijednih ostvarenja na međunaroidnom planu kao i titulama državnog prvaka.

Sportistima je čestitala i predsjednica Skupštine kluba, Nataša Petrović i predstavnik resornog ministarstva Rade Gvozden.

Najuspješniji klupski pojedinci, Jelena Gajić, Milan Vidović  i Nikola Petrović dobili su posebne nagrade, a priznanja nisu zaobišla ni osvajače medalja.

Priznanja su dobili i prijatelji kluba, prnjavorski privredni kolektivi, a  nagrada je uručena i našem portalu „prnjavorlive.info“.

Sa nekoliko fotografija pokušaćemo da dočaramo bar dio atmosfere sa sinošnjeg okupljanja članova AK „Prnjavor“  ,pri  čemu i naš portal i Radio Prnjavor čestitaju atletičarima i želimo im nastavak serije dobrih ostvarenja.

(prnjavorlive.info)

Na snimcima:Sa sinošnjeg druženja članova AK „Prnjavor“

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here