Švedski klub donirao opremu Ljubiću

0
830

Na pomen imena Petar Baća vjerovatno će većina slegnuti ramenima i reći da ne zna o kome se radi. S razlogom jer je Petar davnih dana otišao sa ovih prostora i skrasio se u Švedskoj, gdje i danas živi.

Petar je poljskih korijena, a ono što ga krasi jeste srdačnost, te sklonost ka pomaganju drugima. Zahvaljući predsjedniku Udruženja Poljaka “Boleslawiec” Igoru Kanjskom, došlo je saradnje između Petra sa jedne strane, i Udruženja fudbalskih sudija i instruktora i Fudbalskog kluba “Ljubić” sa druge strane. Budući da je Baći član Upravnog odbora jednog švedskog niželigaša, na prijedlog Kanjskog, objeručke je prihvatio, te je u Prnjavor poslao sportsku opremu iz svog kluba. Nešto su dobile sudije, a ponajviše Ljubić.

“Kad god sam u prilici da pomognem, sa zadovoljstvom to činim, pomagao sam mnogima, pa sam odlučio pomoći i vama u vidu sportske opreme. Takođe izražavam spremnosti nastavimo saradnju i dalje, te da u dogledno vrijeme moj klub odigra i prijateljsku utakmicu sa klubom iz Prnjavora”, istakao je Baći.

A od opreme svega pomalo, lopte, majice, markeri, šorcevi, štucne, dresovi, sve ono što je klubu potrebno. Iz tabora Ljubića uz veliku zahvalnost na donaciji, ističu kako će im ova oprema dobro doći, te se nadaju nastavku saradnje sa prijateljskim klubom iz Švedske.

Pored Ljubića jedan dio opreme otišao je i u ruke prnjavorskih fudbalskih sudija.

Prnjavor.info

PODIJELI