Svijet u šoku zbog veze Milane (8) i Paše (13): Njena majka ih podržava

0
807

08:40, 19.03.2021.
Izvor: Kurir

Ukrajinu trese skandal pošto je policija počela da istražuje slučaj 8-godišnje blogerke Milane Mile Mahanec koja se zabavlja sa 13-godišnjim dječakom, takođe blogerom, uz potpuni blagoslov majke Darje.

Malena Mila ima skoro sedam milina pratilaca na platformi Likee, koja nalikuje TikToku, a popularna je među ruskom i ukrajinskom omladinom.

Nedavno je na Instagramu, u sada već izbrisanom postu, objelodanila da je stupila u romantičnu vezu sa 13-godišnjim blogerom Pašom Pelom iz Moskve.
“Paša i ja smo sada par”, napisala je djevojčica.

Oboje su na svojim storijima objavljivali fotografije na kojima se ljube, pa čak i spavaju u istom krevetu. Na jednoj fotografiji vidi se kako su zagrljeni, dok Milana pere zube i to samo u donjem vešu.

Majke ove djevojčice Darja na Instagramu je objasnila da nije imala problem sa vezom svoje kćerke, kao i da je to “njihov život i da oni sami moraju da shvate šta i kako”. Ova mama se zbog svega našla na udaru brojnih kritika i negativnih komenatra, a neki čak idu dotle da zahtjevaju od vlasti da je procesuiraju i oduzmu starateljstvo.

“Milina mama Darja ima probleme u glavi. Seksualizuje sopstveno dijete za novac. Ona ne shvata da pored djece i tinejdžera, ogroman broj komentara potiče od pedofila. Problem dječjih modela i djece koja učestvuju na takmičenjima za ljepotu oduvijek je bio karcinom šoubiznis industrije. Danas toj grupi pripadaju i djeca blogeri”, napisala je Ukrajinka Gerda Veber, jedna od najglasnijih kritičara cijelog slučaja.

Oglasila se i advokatica Ana Maljar koja tvrdi da je Darja od “svoje kćerke, osmogodišnje djevojčice napravila zavodljivu ženu za perverznjake”.

I srpska javnost je zgrožena zbog majke koja podržava da njena kćerkica ima vezu i zarađuje.

“Baš su slatki. Doduše na jedan potpuno poremećen i izopačen način. Al šta znaju djeca. Žrtve su vremena u kom žive. Ovo nije ništa. Biće još mnogo mnogo gore:”, komentarišu ljudi.

Ima i još bizarnih komentara podrške, poput “živjela ljubav”, “O ludog svijeta”,  “Šta se zgražavamo,! A kod nas kao roditelji ne guraju djecu malu po modnim revijama gdje vrckaju obučeni kao veliki, a ?! A kod nas kao nema školica glume gdje ih šminkaju i oblače kao velike…”, samo su neki od komentara na internetu.

PODIJELI