Tekvondo klub „Prnjavor“ na republičkom prevenstvu osvojio 24 zlatne medalje

0
979

Prvenstvo Republike Srpske koje je održano  u Doboju, bilo je uspješno za prnjavorske tekvondoiste, jer su u  konkurenciji 213 takmičara iz 12 klubova u ukupnom plasmanu tekvon-do klub “Prnjavor“ zauzeo je 2.mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji prnjavorčani su sa 35 takmičara nastupili u tri starosne kategorije i četiri discipline osvojivši 49 medalja, 24 zlatne, 13 srebrnih i 12 bronzanih medalja.3

Na osnovu postignutih rezultata Srđan Todorović je proglašen za najuspješnijeg juniora, za najuspješniju seniorku Prvenstva proglašenaje Andrea Korać.
Prvaci Republike Srpske u borbama za kadete su. Dimitrije Vuković, Katarina Sandić i Jasna Jeličić koja je osvojila i zlatnu medalju u formama.

Juniorski prvaci RS u svojim težinskim kategorijama u disciplini borbe su: Elda Mešić, David Stanišić, Pavle Mitrić, Veljko Burić, Sava Njegovan i Srđan Todorović koji je bio najbolji i u specijalnim tehnikama.

Prvaci Republike Srpske za juniore u disciplini forme su: Elda Mešić, David Stanišić, Veljko Burić i Sava Njegovan.

Najuspješnija seniorka Andrea Korać postala je prvakinja Republike Srpske u tri discipline, u borbama, formama i testu snage.

Seniorski republički prvaci u borbama i formama su: Jovana Njegovan i Bojan Malešević, Stefan Fešiš u borbama i Milenko Jotanović u formama.
TK „Prnjavor“

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here