TELEVIZIJA “K 3” OBILJEŽAVA JUBILEJ

0
970

 

Televizija “K 3” iz Prnjavora danas obilježava dvije decenije postojanja.
Izvršni direktor za marketing i prodaju ove televizije Branko Dakić kaže da je Televizija “K 3” za 20. rođendan sebi poklonili novi prostorije, te da se sada, prema tehničkoj opremljenosti, može svrstati među najjače medijske kuće u regionu.

“Novi prostor omogućiće nam rad na novim produkcijskim projektima koji će se uskoro naći u našem programu, a nama će dati dodatnu dozu ozbiljnosti”, kaže Dakić.

On je dodao da je pokretanjem satelitskog programa pokrenuta i muzička produkcija koja tek u narednom periodu treba da postane još jedan prepoznatljiv segment ove medijske kuće iz Prnjavora.

Osnivač i vlasnik Televizije “K 3” Milenko Dakić naglašava da je posebno ponosan na ljude koji rade u ovoj medijskoj kući.

“To su školovani i mladi ljudi, koji svakom problemu pristupaju krajnje profesionalno i u svemu imaju podršku menedžmenta Televizije”, ističe Dakić.

Televizija “K 3” ima razgranatu dopisničku mrežu, zapošljava više od 30 novinara, snimatelja, montažera, realizatora i drugog osoblja. /SRNA/

PODIJELI