TEORIJA ZAVJERE O TRAGOVIMA NA NEBU: Tajni ugovori Italije i SAD-a!

0
1341

„Avioni koji putuju kroz naš nebeski prostor, prskaju teške metale u atmosferu i šire se, stvara se zagađenje vazduha i kiše koja je izuzetno štetna za našu poljoprivredu i za čovjeka“ rekao je italijanski senator Domeniko Scilipoti i dodao „ta otrovna kiša pada po našoj zemlji i po nama“.

Jeste li primijetili da se broj slučajeva Alchajmerove bolesti i autizma drastično povećao? Centar za kontrolu bolesti u SAD-u je priznao da se broj autističnih ljudi udvostručio u posljednjih 10 godina, a da više od 5 miliona Amerikanaca pati od demencije.

Postoji nekoliko uzroka demencije, ali uz masovno hranjenje GMO otrovnom hranom, najveći uzročnik su, tvrde teoretičari zavjere, kemtrejlsi. Oni, kako kažu, napadaju ne samo SAD nego i sve narode koji s njima imaju potpisane tajne ugovore o hemijskom inženjeringu.

Italijanski senator Domeniko Scilipoti je najavio da će otpečatiti istinu o kemtrejlsima skrivenu u tajnim dokumentima i ugovorima Italije s SAD-om. Naime, ovaj senator javno je pozvao premijera da objavi dokumente o „tajnom američkom oružju za kontrolu vremena“ – kemtrejlsima.

Razlog je taj što SAD, prema njegovom mišljenju, ne poštuje tajno potpisan ugovor iz 2003. godine, kada je Italija navodno dopustila da “letjelice smrti“ lete italijanskim nebom.

Taj ugovor je, kako kaže senator, potpisao tadašnji ministar odbrane Antonio Martino koji je dozvolio „klimatsko istraživanje“.

Sada Scilipoti želi da otvori državnu tajnu o kemtrejlsima.

„Avioni koji putuju kroz naš nebeski prostor, prskaju teške metale u atmosferu i šire se, stvara se zagađenje vazduha i kiše koja je izuzetno štetna za našu poljoprivredu i za čovjeka“ rekao je Scilipoti i dodao „ta otrovna kiša pada po našoj zemlji i po nama“.

„Već više od 10 godina čitav prostor SAD-a i Kanade zaprašuju minimalno jedan sat dnevno aerosolnim napadom iz vazduha. Koriste se otrovni i teški metali, hemikalije, i drugi otrovni sastojci. Niti jedan mainstream medij neće to objaviti niti istražiti.

Sistematski američki ministar odbrane zaprašuje naše nebo, ali i nebo drugih zemalja koje imaju potpisan ugovor s nama, sve to pod plaštom „klimatskih istraživanja“, a u suštini strateškog aerosolnog geoinžinjeringa“ zapisano je u evidenciji dr. Ilya Perlingueri, na stranici Global Research.

Scilopoti je sada javno prozvao italijanskog premijera da javnosti kaže istinu o zaprašivanju. Ostaje da se vidi da li je u igri mnogo više od klimatskih istraživanja.

PODIJELI