Terzić: Očekivao sam ovo od Albanaca, a ne od Crne Gore uz koju smo odrastali

0
387

Poslije zabrane crnogorskih vlasti Zvezdanu Terziću da uđe u državu generalni direktor Crvene zvezde je odreagovao na sve to.

Podsjetimo, njemu su zabranili ulazak jer ga sumnjiče da je uticao na Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da igraju protiv tzv. države Kosovo.

– Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora-Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa Republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo, uvjerio sam se da je to istina – rekao je Terzić, pa nastavio:

– Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sljedećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od Albanaca je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor – poručio je Terzić. rtrs

PODIJELI