Terzić: Partizan perfidno truje javnost

0
261

Prvi čovjek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na vanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako Partizan “perfidno truje javnost”.

– Partizan je bio manje lošiji od nas, derbi nije opravdao očekivanja. Mislim da je bilo dosta grešaka, duboko sam nezadovoljan igrom Zvezde, slijedi nam analiza. Nedopustivo je da tim Zvezde u koji je uloženo 10 miliona za igrače, 15 za plate, preko 30 miliona će nas koštati igrački i stručni kadar. Svjesni smo da se svuda ulaže novac, i ako želimo da pobjeđujemo veće od nas da moramo i mi da ulažemo. U ovom periodu to i radimo, ali međutim nešto tu škripi u derbiju s Partizanom. Imamo dva kompletna tima, jednako kvalitetna da osvoje titulu. Takvi timovi ne mogu da odigraju onakav meč protiv Partizana, izvinjavam se Zvezdašima – rekao je Terzić.

On je na vanrednoj pres konfenernciji istakao da postoji i druga strana medalje koju prezentuje Partizan.

– Došao sam do zaključka da rukovodstvo Partizana na jedan perfidan način truje javnost da je Zvezda mezimac države. Da su oni na vlasti samo tu da bi uništili Partizan. Da Vučelić ne osudi takvo ponašanje je… da kaže da je to samo navijanje je nedopustivo. To je samo rezultat njihove perfidne kampanje, spinovanje javnosti, gdje je predstavljeno da država i savez hoće da unište Partizan. Potpredsjednik Partizana truje narod, kao i onaj čovek na njihovoj televiziji.To traje duže, stvorena je pogrešna slika javnosti. Čak su uvukli i Sava Miloševića, i njega su zatrovali. Za par dana ćemo iznijeti koliko dobija FK Partizan, a koliko FK Crvena zvezda – poručio je Zvezdan Terzić. RTRS

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here